1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Εργαστήριο κατασκευής φούρνου από κομπ

Εργαστήριο κατασκευής φούρνου από κομπ , αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 8 το ΠΡΩΙ, μαζευόμαστε στην αυλή της σβούρας για να κατασκευάσουμε φούρνο με τη μέθοδο κομπ.

Περισσότερα...

Αρχαιοελληνική Σαλάτα με Πλιγούρι Φέτα και Ρόδια

Συστατικά (για 4 άτομα)

•          1 φλιτζ. πλιγούρι

•          1 ρόδι ώριμο

•          1 κ. σούπας καρύδια

•          3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα

•          1/8 ματσάκι άνηθο

•          70γρ. τυρί φέτα

 

Περισσότερα...

Αυγά ορτυκιών τουρσί

Λόγω του λιλιπούτειου μεγέθους τους, είναι εντυπωσιακά σε σαλάτες ή σε μια πιατέλα με μπαστουνάκια λαχανικών. Είναι πρώτης τάξεως μεζές για το τσίπουρο.

 

Περισσότερα...

Αρχαίες Ελληνικές συνταγές

Κοτόπουλο με Μέλι και Θυμάρι

Το μέλι ήταν ευρέως διαδεδομένο στην αρχαία ελληνική μαγειρική. Η τάση κατά την εποχή αυτή ήταν τα γλυκά και γλυκόξινα φαγητά. Όσον αφορά το θυμάρι, πιστεύαν πως ένα από τα καλύτερα φυτρώνει στον Υμηττό.

 

Περισσότερα...

Μπρόκολο σαλάτα με σως φέτα

Υλικά:

250 γραμ. μπρόκολο
1/2 φλιτζάνι βρασμένα ρεβίθια
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
3 κουταλιές σούπας φέτα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι 2%
χυμός λεμονιού
πιπέρι
σκόρδο λιωμένο

Περισσότερα...

Διανομή κατ' οίκον

dianomi copy
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11 έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνεται διανομή κατ' οίκον στην Κόρινθο. 
Για πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο τηλ. 2741 550722.